14 consilieri onorifici numiți de Victor Ponta, eliberați din funcție de Sorin Cîmpeanu

Publicat: 13 11. 2015, 20:07

Premierul interimar a semnat mai multe decizii de încetare a calității de consilier onorific al prim-ministrului domnului Ioan Lascăr, Mihnea Costoiu, Giuseppe Arlacchi, Cristian Socol, Anina Maria Ciuciu, Anamaria Puiu, Ionel Blănculescu, Titus Corlățean, Haris Wajiha, Dragoș Andrei, Paolo Sartori, György Frunda, Daniel Dăianu și Ioan Dan Gheorghiu.

De asemenea, premierul interimar l-a eliberat, la cerere, pe Valentin Olimpiu Șoneriu, din funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Totodată, Cîmpeanu a semnat decizia de aplicare a mobilității lui Lucian Dumitru din funcția publică de secretar general adjunct în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în funcția publică temporar vacantă de secretar general în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

De asemenea, premierul interimar a semnat decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, a funcției de secretar general adjunct al Ministerului Justiției de către Monica Dragomir.