A intrat într-o biserică să vorbească cu duhovnicul său. În acest timp, a fost victima unui furt

Publicat: 26 01. 2015, 17:45
Actualizat: 12 02. 2015, 19:49

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, duminică după-amiază, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în apropierea Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” a observat un bărbat care a ieșit în fugă din incinta lăcașului de cult, iar la vederea jandarmilor acesta s-a oprit pentru un moment, după care a schimbat direcția și a continuat să alerge.

Jandarmii l-au oprit și au constatat că bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din comuna Cornu Luncii, are o sacoșă cu mai multe produse alimentare.

Echipajul de jandarmi a aflat de la paznicul mănăstirii că o femeie tocmai îi spusese că îi fusese furată o sacoșă în timp ce discuta cu duhovnicul său.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul, în timp ce se afla în imediata apropiere a unei clădiri din incinta mănăstirii, a observat că o femeie a lăsat o sacoșă în holul clădirii și a intrat într-o încăpere. Profitând că nu se afla nimeni în preajmă, bărbatul a luat plasa și s-a îndreptat spre ieșirea din mănăstire.

Sacoșa în care se aflau alimente de 60 lei au fost restituită femeii în vârstă de 58 de ani, din municipiul Suceava, iar bărbatul a fost predat Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.