A vrut să se distreze, dar a picat în capcană. Un bărbat din Suceava care și-a dat pantalonii jos la webcam, șantajat de fata care a vrut să-l vadă dezbrăcat

Publicat: 11 04. 2019, 17:43

Pe 1 aprilie, suceveanul a intrat pe un site unde sunt înregistrați mii de utilizatori din toată lumea cu fotografii și filme pentru adulți. Bărbatul a intrat în discuție cu o femeie care i-a atras atenția prin niște fotografii indecente, scrie Monitorul de Suceava.

În timp ce era live cu suceveanul, femeia i-a arătat bărbatului sânii. Acesta a intrat în joc, iar la solicitarea femeii și-a dat pantalonii jos în fața camerei. Din păcate, momentele fierbinți din fața calculatorului au luat cu totul o altă turnură în scurt timp.

Bărbatul s-a trezit că femeia respectivă îl șantajează cu o fotografie cu el dezbrăcat. Șantajista i-a spus acestuia că va posta poza pe Facebook, în lista lui cu prieteni, dacă acesta nu-i trimite 500 de euro.

Acesta nu i-a trimis banii, iar fata s-a ținut de cuvânt și a răspândit fotografia pe rețeaua de socializare. După ce s-a trezit în această situație, bărbatul s-a decis să înainteze o plângere la poliție. Polițiștii au făcut o serie de verificări și se pare că respectiva persoană ar fi din Maroc, potrivit prezentării de pe site-ul respectiv.