ACCIDENT BIZAR. Un porc a căzut dintr-o mașină pe autostrada A1. Au urmat momente de panică printre șoferi (FOTO)

Publicat: 17 06. 2020, 20:08

Un accident neobișnuit a avut loc miercuri pe autostrada A1, în județul Timiș. Un porc a căzut dintr-un autocamion și a provocat haos și tamponări pe șoseaua de mare viteză.

Polițiștii rutieri și pompierii au fost solicitați să intervină, miercuri, la un accident rutier pe autostrada A1, km 472. La locul intervenției s-a deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 4 pompieri.

În accident au fost implicate două autoturisme care au încercat să evite un porc căzut dintr-un autocamion pentru transport animale.

Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. IMAGINI de la locul accidentului mai sus în GALERIA FOTO.

Accident grav pe A1, cu trei mașini implicate! Două femei, rănite, traficul a fost blocat

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri dimineață, 17 iunie, pe A1, în zona Aciliu, din județul Sibiu. Inspectoratul de Poliție Județeană Sibiu informează că traficul rutier pe sensul spre Sebeș este blocat, formându-se o coloană de mașini.

Potrivit IPJ Sibiu, şoferul unei mașini, în vârstă de 35 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo rutiere. Pe fondul unui carosabil ud, autoturismul a acvaplanat, șoferul pierzând controlul direcţiei de deplasare. A lovit glisiera mediană, iar apoi a intrat în coliziune cu un microbuz de transport marfă şi cu un ansamblu TIR.