Accident de microbuz, soldat cu 5 răniți. Șoferul a depășit fără să se asigure și a intrat într-un autoturism care venea din sens opus

Publicat: 15 07. 2013, 18:23
Actualizat: 02 02. 2019, 03:55

Cinci persoane au fost rănite, luni după-amiază, într-un accident petrecut pe E 85, la ieșirea din localitatea suceveană Drăgușeni, după ce șoferul unui microbuz a depășit fără să se asigure și a intrat într-un autoturism care venea din sens opus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că la ieșirea din Drăgușeni, un microbuz VW Transporter a vrut să depășească un autoturism care se afla în față, iar din cauză că nu s-a asigurat a lovit frontal un autoturism ce venea regulamentar din sens opus.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, în urma impactului, trei persoane din microbuz, între care un copil în vârstă de nouă ani, și două persoane din autoturism, au fost rănite și au fost preluate cu ambulanțele SMURD și SAJ Suceava și transportate la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigații de specialitate.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pe numele șoferului microbuzului pentru vătămare corporală din culpă.