Accident grav pe E85, provocat de un bărbat care își înjunghiase soția. Omul a murit

Publicat: 22 02. 2018, 10:24
Actualizat: 22 02. 2018, 11:09

Un bărbat de 54 de ani a murit în urma unui accident de circulație care a a avut loc pe Drumul European 85, în județul Vrancea. Accidentul s-a produs pe E 85, în zona localității Dumbrăveni, în jurul orei 7.15.

Martorii povestesc că mașina condusă de bărbatul care a murit a intrat cu mare viteză pe contrasens, nu a frânat și a intrat frontal într-un TIR care se deplasa regulamentar. În urma impactului, autoturismul a fost distrus, iar șoferul a murit pe loc.

Surse din cadrul Poliției spun că anchetatorii analizează varianta unei sinucideri în condițiile în care, înainte de a pleca de acasă, bărbatul își înjunghiase soția în timpul unui scandal conjugal.

Femeia de 42 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani cu mai multe plăgi, dar viața nu îi este pusă în pericol. Ea a fost transferată la Secția Chirurgie a unității medicale.

„Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vrancea. Este vorba despre o femeie de 42 de ani care are mai multe plăgi înjunghiate. (…) Femeia este bine, viața nu îi este pusă în pericol, se află la Secția Chirurgie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sf.Pantelimon din Focșani, Alina Cosma.

Ancheta continuă, iar la ora transmiterii acestei știri polițiștii se află în cartierul în care locuiau cei doi și stau de vorbă cu vecinii de bloc.

O altă anchetă se desfășoară pe drumul pe care s-a produs accidentul rutier.