Accident mortal, soldat cu un mort și un rănit grav, pe DN 7, în Vâlcea – FOTO

Publicat: 16 06. 2019, 08:12

Potrivit ISU Vâlcea, în urma accidentului, ambii șoferi au rămas blocați în mașini.

„Pe raza comunei Budești (DN 7) a avut loc o coliziunea între două autoturisme, rezultând două victime încarcerate. Am intervenit cu un echipaj SMURD și unul de descarcerare Ambele victime au fost descarcerate. Din nefericire, una dintre victime nu mai prezinta semne vitale, ce de-a doua a fost transportată la spital de un echipaj SAJ”, a transmis ISU Vâlcea.

Polițiștii rutieri au stabilit că șoferul care a provocat accidentul era băut.

„Conducătorul unui autoturism, înmatriculat în Ilfov, aflat în tranzit, pe direcția Pitești-Sibiu, la km 167+600 ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturim, înmatriculat în Timiș, care circula din sens opus. Din impact a rezultat decesul conducătorului autoturismului înmatriculat în județul Timiș și rănirea gravă a conducătorului auto înmatriculat în Ilfov. În urma testării conducătorului autoturismului înmatriculat în Ilfov, a reieșit o alcoolemie de 1,08 alcool pur în aerul expirat”, a transmis Poliția Vâlcea.

Traficul rutier pe DN 7, în zona producerii accidentului a fost blocat pe timpul intervenției echipajelor de salvare și de cercetare.