Accident pe DN 1, în zona Otopeni. O femeie a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens

Publicat: 18 02. 2013, 09:33
Actualizat: 01 02. 2019, 18:16

O femeie a fost rănită grav într-un accident care a avut loc luni dimineață, pe DN1, în zona Otopeni, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit două autoturisme care circulau dinspre București către Ploiești.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc în jurul orei 6.30, fiind provocat de o femeie care conducea un autoturism Peugeot pe sensul spre București. În zona Otopeni, femeia a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a lovit două mașini care circulau regulamentar, dintre București spre Ploiești.

În urma accidentului, femeia a fost rănită grav, fiind transportată în comă la un spital, iar un alt șofer implicat în accident a suferit răni ușoare, a precizat Andrei Codău.

Traficul rutier pe DN1, în zona Otopeni, pe sensul spre Ploiești a fost restricționat pe o bandă în timpul anchetei făcute la fața locului de către polițiști. La ora transmiterii acestei știri, circulația în zona în care a avut loc accidentul se desfășoară normal.