ACCIDENT soldat cu doi morți și cinci răniți, în Suceava

Publicat: 18 05. 2012, 11:03
Actualizat: 25 06. 2013, 17:58

Potrivit Poliției Județene Suceava, o tânără în vârstă de 24 de ani din comuna suceveană Voitinel, care conducea un autoturism pe un drum comunal dinspre localitatea Horodnic de Sus spre Rădăuți, a intrat în intersecția cu DN 17 A și nu a acordat prioritate, intrând cu mașina într-un alt autoturism.

În urma impactului și-au pierdut viața tânăra care nu a acordat prioritate, dar și o altă tânără, în vârstă de 29 de ani, pasager pe scaunul din dreapta al celuilalt autoturism.

Totodată, au fost rănite alte cinci persoane, între care doi copii și o femeie însărcinată care se aflau în autoturismul lovit.

Toate cele cinci victime au fost transportate la spitalele din Rădăuți și Suceava.

Potrivit medicilor, șoferul mașinii lovite a suferit o fractură deschisă la gambă, un traumatism toracic și o plagă la un genunchi, în timp ce copilul acestuia, în vârstă de trei ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral închis și este în comă.

Femeia încărcinată, în vârstă de 23 de ani, a suferit o fractură de femur și este în șoc traumatic, un tânăr în vârstă de 21 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, iar celălalt copil rănit, în vârstă de nouă ani, a fost diagnosticat cu „plagă contuză frontală stânga, contuzie gambe”.