Adolescent din Republica Moldova, elev la Câmpulung Moldovenesc, găsit spânzurat într-o pădure

Publicat: 08 10. 2013, 13:03
Actualizat: 01 02. 2019, 15:29

Un adolescent de 15 ani din Republica Moldova, elev al Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, a fost găsit spânzurat într-un copac din pădurea situată în zona Deia, marți dimineață, polițiștii declanșând o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Suceava, Laura Hacman, a declarat corespondentului MEDIAFAX că băiatul din Republica Moldova era elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc și era cazat la internatul Colegiului Silvic din localitate.

Hacman a spus că în cursul zilei de luni, când s-a constatat absența acestuia de la cursuri, conducerea Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc a luat legătura cu reprezentanții Colegiului Silvic pentru a verifica dacă băiatul este în internat, iar în momentul în care s-a constatat că acesta lipsește a fost anunțată Poliția.

Marți dimineață, băiatul a fost găsit spânzurat într-un copac din din pădurea Deia.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a subliniat că, din punctul de vedere al reprezentanților liceului la care învăța băiatul, nu au existat semnale că acesta nu s-ar fi adaptat la școală.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a spus că trupul băiatului a fost descoperit în pădure de către locanici aflați la cules de bureți și că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.