Aviz amatorilor. Ce amendă a primit un bărbat care a înjurat Poliția Locală pe Facebook

Publicat: 25 07. 2019, 12:52

Bărbatul amendat pentru injuriile postate pe rețeaua de socializare este un cunoscut al polițiștilor locali, care tot anul acesta l-au amendat pentru că a băut pe stradă.

De data aceasta, conflictul a pornit după ce o patrulă a Poliției Locale a descoperit mai mulți romi care scoteau bidoane de plastic din tomberoanele stradale. În paralel, polițiștii încearcă să-i identifice pe ceilalți doi bărbați care au scris mesaje calomnioase la adresa agenților.

„O patrulă a Poliției Locale a descoperit, în timpul unei misiuni, mai multe persoane care scoteau pet-uri din tomberoane. Ulterior, pe rețeaua de socializare, trei dintre cei implicați au scris mesaje pe Facebook, au înjurat Poliția Locală. Un bărbat a fost identificat și a fost amendat cu 1.000 de lei. El a mai fost amendat anul acesta cu 200 de lei pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public. Ceilalți doi sunt în verificări. Am cerut ajutorul Poliției Naționale pentru a-i identifica și vor fi amendați”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale
Galați, Aurelia Bogatu Matei.

Polițiștii locali din Galați au mai amendat o persoană pentru injurii pe Facebook. Precedenta contravenție a fost înregistrată în iunie 2017.

Foto: Hepta