Avocatul familiei Măceșanu susține că unul din fiii lui Dincă ar avea dosar pentru trafic de arme

Publicat: 03 10. 2019, 16:34

„Am aflat din media faptul că unul din fiii lui Gheorghe Dincă are întocmit pe numele său un dosar penal pentru trafic de arme și muniții”, a declarat pentru agenția de presă MEDIAFAX, Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

Legat de cazul de la Caracal, apărătorul familiei Măceșanu a mai precizat că va adresa noi cereri Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

„În această fază a anchetei nu se pune problema de a solicita recuzarea procurorilor din cazul Caracal, însă voi depune noi cereri pentru a solicita alte probe având în vedere suspiciunile de trafic de persoane”, a mai spus avocatul Aurel Moldovan.

Gheorghe Dincă este principalul suspect al crimelor din Caracal și a fost transferat, marți, din Arestul Central al Capitalei, la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.