Bărbat arestat după ce a furat banii și telefonul unui șofer care prezenta actele Poliției

Publicat: 26 07. 2013, 21:02
Actualizat: 05 02. 2019, 23:33

Un bărbat din localitatea suceveană Grănicești a fost arestat, vineri, după ce, în cursul zilei, a furat telefonul și banii unui șofer, din cabina camionului, în timp ce șoferul prezenta actele Poliției, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IJP Suceava, comisar șef Cristian Papuc, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, vineri, pe DN 2 H, în orașul Milișăuți, un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere a oprit în trafic un camion condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani din Câmpulung Moldovenesc.

Când șoferul a coborât să prezinte polițiștilor documentele, pe cealaltă ușă, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Grănicești, a intrat în cabină, de unde a furat telefonul și 70 de lei, ce aparțineau șoferului, după care a fugit.

Sesizați de către cetățenii din zonă care au văzut furtul, polițiștii l-au urmărit pe bărbat, care a fost prins după 130 de metri și imobilizat.

Papuc a spus că suspectul este recidivist, a fost reținut și prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava și este cercetat pentru furt.