Bătaie ca-n filme între trei adolescente, în Teleorman. De la ce a pornit tot scandalul

Publicat: 12 07. 2022, 20:22
Actualizat: 12 07. 2022, 20:26
FOTO: Captură video/Facebook

Bătaie ca în filme într-o comună din Teleorman. Trei adolescente s-au încăierat într-un parc din localitatea Orbeasca, s-au lovit cu pumnii şi picioarele şi s-au târât pe asfalt una pe cealaltă. Poliţia s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal după ce imaginile au ajuns pe internet.

Încăierarea a avut loc duminică seara într-un parc din comuna Orbeasca, unde trei fete s-au luat la bătaie. Scandalul a pornit din cauza geloziei, două dintre ele luându-se la ceartă pe motiv că amândouă sunt îndrăgostite de acelaşi băiat. De acolo nu a mai fost decât un pas, iar cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula, cele trei lovindu-se cu pumnii şi picioarele. Apoi s-au târât una pe cealaltă pe asfalt. Întreaga scenă a fost filmată şi postată pe reţelele de socializare.

Imaginile au fost văzute și de polițiștii din cadrul Poliției Alexandria, care s-au sesizat din oficiu şi au început verificările în acest caz. Cele trei fete au putut fi identificate apoi, pe baza imaginilor. Ele au vârste cuprinse între 13 şi 16 ani și sunt din localitatea Orbeasca şi din Capitală.

În urma scandalului, fetele au ajuns la poliție și s-au ales și cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

”Poliţia judeţeană Teleorman cercetează acum cazul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent”, transmite IPJ Teleorman.