Care este acum starea de sănătate a lui Antonio Banderas, la aproape o lună după ce s-a infectat cu coronavirus. “Curaj pentru toți!”

Publicat: 26 08. 2020, 11:41
Care este acum starea de sănătate a lui Antonio Banderas, la aproape o lună după ce s-a infectat cu coronavirus. “Curaj pentru toți!”

Antonio Banderas a scăpat de coronavirus! Actorul s-a vindecat la aproape o lună distanță după ce s-a infectat. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe o rețea socială. Fanii au primit cu entuziasm vestea.

Totodată, lângă mesajul pe care l-a postat, Antonio Banderas a urcat și o fotografie sugestivă, care arată cât de fericit este că s-a vindecat.

După 21 de zile de izolare disciplinat, pot să spun că am învins infecţia cu COVID-19. Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocosi ca mine. Curaj pentru toti cei care se află la jumătatea luptei„, a scris actorul pe contul său de socializare.

Ce a scris Antonio Banderas în ziua în care a aflat că are coronavirus

Antonio Banderas a fost testat pozitiv cu coronavirus la începutul lunii august. Actorul a anunţat că este infectat cu COVID-19 chiar în ziua în care împlinea 60 de ani. La momentul respective, preciza că îsi petrece aniversarea în carantină.

Aș dori să adaug că mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei și încrezător în recuperarea cât mai curând posibil în urma indicațiilor medicale care sper să îmi permită să depășesc procesul infecțios de care sufăr și care afectează așa mulți oameni din întreaga lume. Actorul Desperado”, a scris, la momentul respectiv, Antoniu Banderas.

Antonio Banderas se alătura, astfel, celebrităților, printre care Tom Hanks, Rita Wilson, Prințul Charles, Pink, Idris Elba, Lena Dunham, Mel Gibson și Andy Cohen, care au dezvăluit că au fost diagnostice cu coronavirus.