Care este explicația pentru probleme de ten ale Nicoletei Luciu

Publicat: 05 04. 2014, 09:03
Actualizat: 13 08. 2019, 09:05

Convinsă că la baza acestei erupții stă un stafilococ, Nicoleta Luciu a apelat la mai mulți medici, care i-au prescris fiecare câte o rețetă.

Terapeutul  Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, este convins că Nicoleta se va confrunta din nou cu aceste bube, care au o cu totul alta natura. Acesta explicaă faptul că problema cu tenul a vedetei provine dintr-un decalaj energetic între ea și unul dintre cei trei băieți ai săi. Terapeutul apune că problema Nicoletei poate fi rezolvată în doar două ședințe de terapie cu el.

„Nicoleta spune acum ca a scăpat de probleme, dar nu e așa, vor reapărea în timp. Degeaba caută ajutor la medici și umblă din doctor în doctor. Problema ei nu e de natura medicală, ci energetică. Provine de la unul dintre copiii ei, un băiat, care este foarte evoluat spiritual și nu o mai suportă. El o agresează energetic pentru a o obliga să evolueze și ea. Eu vreau să o ajut și pot să fac asta. Totul se poate rezolva în cel mult două ședințe, de atât este nevoie pentru a-i regla energia”, a declarat Mihai Onila, pentru CANCAN.ro.

Mihai Onilă s-a retras în urmă cu câțiva ani din lumina reflectoarelor ș s-a axat pe evoluția sa spirituală. Artistul susține că a descoperit atunci ca in cele mai multe vieti anterioare a fost mag, adică un magician de lumină și ca menirea lui pe acest pamant este să vindece oamenii.