Caz șocant în Dolj. Un bărbat a fost declarat mort de către medici, deși acesta trăiește

Publicat: 14 09. 2021, 10:15
Actualizat: 14 09. 2021, 10:20

O familie din Dolj a trecut printr-o întâmplare incredibilă. Un bărbat în vârsta de 78 de ani a fost declarat mort de către medici, deși este în viață.

După ce a fost anunțată ca omul a decedat, familia acestuia a început pregătirile de inmormantare. I-au tras clopotul în comună, au tocmit o firmă de pompe funebre și au cumpărat toate cele necesare pentru înhumarea creștinească.
Doar în momentul în care copiii au mers la morga spitalului să ridice trupul neînsuflețit al tatălui au văzut ca nu era el. Cadavrul aparținea unui alt bărbat, arată informațiile transmise de Georgiana Stănescu, corespondent al GÂNDUL la Craiova.

Bărbatul este și acum la Sectia de terapie intensiva. Omul suferă de epilepsie, spune familia, și a căzut.

Bărbatul a fost internat de trei ori

Prima data este adus la spital pe 17 august și medicii spun că trebuie operat, dar bătrânul nu vrea. E trimis acasă
și a fost reinternat după o zi. Se simțea tot mai rău. Apoi, bărbatul este operat și ținut în spital pana pe 31 august. În acest interval, cadrele medicale transmit că pacientul este bine după operație, mănâncă și, zilnic, rudelor li se cerea sa aducă pachet la spital.

Doar că, pe 31 august, când i s-a făcut externarea, familia a văzut ca bărbatul era ca o leguma, nu putea să bea nici apă. L-au luat acasă și l-au readus la spital pe 2 septembrie, în stare critică. A fost internat la Terapie intensiva. Acolo este și acum.

Pe 12 septembrie (duminică) familia este anunțată ca omul a murit. Se încep pregătirile de inmormantare.

Mai bine de 24 de ore, nimeni nu și a dat seama ca fusese declarat decesul unei persoane care trăiește.