Cazul adolescentelor dispărute | Suspectul din Caracal își susține nevinovăția / Avocat: Sângele din curte e de natură animală – VIDEO

Publicat: 28 07. 2019, 12:33

„Este o placă ce se vedea și pe imagini și pe care era sânge. Dar specialiștii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii. (…) Au încercat (n.r.: procurorii) să afle în mod insistent și a spus de fiecare dată că nu știe, nu sunt urme vizibile”, a declarat avocatul Bogdan Alexandru.

Acesta a afirmat că au fost ridicate trei telefoane mobile ale suspectului. Legat de urmele umane găsite de anchetatori: „Nu a oferit date. A spus doar că e nevinovat”

Apărătorul lui Gheorghe Dincă anunță că duminică, pe proprietatea suspectului se află și soția sa. „Nu este audiată, are doar activități gospodărești.Au 42 de ani de căsătorie, 4 copii, realizați toți, e un soț normal care și-a îndeplinit rolul de soț și care în opinia ei nu putea face așa ceva și a fost total surprinsă”

Gheorghe Dincă a spus apărătorilor că este nevinovat și că în casa sa nu a fost nicio altă persoană începând de marți. Suspectul nu a fost evaluat pshihiatric, a spus avocatul.