Ce au descoperit polițiștii care au verificat cazierul bărbatului care a băut și a produs accidentul mortal din Olt. Decizie de ultimă oră a judecătorilor

Publicat: 30 06. 2018, 18:44

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că lui Ion Cismaru, șoferul acuzat că a provocat accidentul de vineri seara îi plăcea să apese pedala de accelerație. El a mai fost sancționat de polițiști pentru depășirea limitei, în localitate, în mai multe rânduri.

Aceleași surse spun că ultima sancțiune aplicată de Poliția Rutieră a fost la începutul lunii iunie.

Cismaru a fost prezentat, sâmbătă, magistraților Judecătoriei Slatina cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, propunerea fiind aprobată.

Accidentul în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, în comuna Slătioara, a fost filmat live pe Facebook de un pasager luat la ocazie, care a declarat, ulterior, că a filmat în speranța că polițiștii vor vedea și îl vor opri pe șoferul care circula cu viteză.

Impactul s-a produs după ce mașina lui Ion Cismaru a intrat pe contrasens și a lovit frontal vehiculul care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a murit o femeie din mașina condusă de Cismaru și șoferul celeilalte mașini.