Cinci tineri din Iași și Vaslui care furau din hypermarket-uri sucevene, prinși în flagrant

Publicat: 01 02. 2015, 15:07

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii au fost sesizați, sâmbătă seară, că mai mulți tineri au un comportament dubios în incinta unui centru comercial din Suceava, solicitându-se intervenția agenților Secției de poliție Burdujeni pentru legitimarea acestora.

În cel mai scurt timp, patrulele s-au deplasat la hypermarket-ul respectiv din municipiul Suceava, fiind depistate, în total, în diverse zone ale centrului comercial, cinci persoane care au sustras bunuri din incinta acestuia.

Cei cinci, o tânără de 24 de ani din Vaslui, o tânără de 20 de ani din Iași, precum și trei tineri cu vârste de 19, 23 și 26 de ani, tot din municipiul Iași, au fost depistați că au furat mai multe tablete.

Asupra lor au fost găsite și alte tablete furate în aceeași zi, dar și hard-disk-uri externe, încălțăminte și îmbrăcăminte, care au fost furate în cursul zilei de sâmbătă din incinta altor magazine și centre comerciale din Suceava.

Cei cinci au fost duși la sediul secției Burdujeni, unde s-a întocmit proces – verbal de constatare a infracțiunii flagrante, iar cercetările au fost preluate de Biroul de Investigații Criminale Suceava, care a deschis un dosar penal pentru furt calificat.