Cum arată palatul în care s-ar putea ascunde Vladimir Putin după crimele de război comise în Ucraina

Publicat: 01 03. 2022, 19:19

Palatul în care s-ar putea ascunde Vladimir Putin după crimele de război pe care Rusia le-a făcut în Ucraina a costat 1.3 miliarde de euro, fiind situat la Marea Neagră. Presa internațională scrie că grandioasa clădire a trebuit să fie dezinfectată și renovată de două ori din cauza mucegaiului.

Vladimir Putin a hotărât ca Rusia să atace Ucraina, dar ucrainenii s-au opus invaziei rușilor, iar de aproape cinci zile se duce o luptă dură pentru cucerirea Kievului, oraș unde primar este Vitali Klitschko, fostul campion mondial la box din Ucraina.

Liderul de la Kremlin are o strategie bine pusă la punct, existând informații conform cărora acesta a luat deja o decizie asupra locului unde se va ascunde după crimele de război pe care Rusia le-a făcut în Ucraina.

Somptuoasa locuință unde Vladimir Putin s-ar putea retrage după războiul din Ucraina se află în orașul Ghelendjik, pe malul Mării Neagre, iar președintele Rusiei ar fi plătit 1,3 miliarde de euro pentru el.

Șeful statului rus a avut parte de mari probleme cu palatul care se află la Marea Neagră. Locuința unde s-ar putea retrage după invazia din Ucraina a fost renovată de două ori din cauza mucegaiului, iar lucrările au avut loc în perioada 2005 – 2020.

Potrivit presei internaționale, circa 1.500 de persoane au lucrat cot la cot pentru a construi palatul lui Vladimir Putin, iar printre acestea se aflau soldați ruși și uzbeci. Ansamblul de 7.000 de hectare este înconjurat de podgorii, are un patinoar de hochei camuflat sub o peluză, un heliport, un cazino, o sală de teatru și o sală de sport.

O serie de fotografii publicate de FBK arată că numai dormitorul lui Vladimir Putin ar avea 260 de metri pătrați, iar ca să ajungi la baie trebuie să treci printr-un alt living room. În plus, spațiul aerian de deasupra proprietății are statut de „No fly zone” (n.r. Zonă aeriană interzisă).