DE NECREZUT. „Patinoar” pe străzile din București. Șir de accidente după ce s-a folosit o substanță uleioasă pentru a curăța Piața Delfinului – VIDEO

Publicat: 30 06. 2020, 11:57
Actualizat: 30 06. 2020, 12:12

This browser does not support the video element.

Cel puțin 10 mașini au fost lovite și un motociclist a fost accidentat în Piața Delfinului din București, după ce în zona s-a folosit o soluție uleioasă pentru a spăla străzile. 

Pentru evitarea răzpândirii noului coronavirus, mai multe străzi din București au fost spălate cu o substanță uleioasă, iar apoi s-au produs mai multe accidente.

În Piața Delfinului nu mai puțin de 10 mașini au fost lovite. De asemenea, un motociclist a fost rănit după ce a căzut pe strada alunecoasă.

„Dar știți de ce a picat omul?( motociclistul) Toată strada e plină de ulei!”, a declarat un martor.

„Noi facem cu mâna să încetinească mașinile”, a mai spus cineva.

Potrivit polițiștilor de la ADP SECTOR 2, soluția a fost folosită pe mai multe străzi din Capitală.

Mai multe accidente s-au produs în ultimul timp în București

Un polițist pe motocicletă a fost lovit în urma unui accident rutier.

Pe Șoseaua Pantelimon, București, a fost înregistrat un accident rutier, în urma căruia un motociclist al Brigăzii Rutiere a fost rănit.

Accident pe Calea Victoriei

De asemenea, un accident grav s-a produs în urmă cu ceva timp în București, în zona Calea Victoriei. Două mașini s-au izbit puternic, iar una dintre ele s-a răsturnat. Medicii și polițiștii sunt la fața locului.

Accident la intrare în București

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, la intrarea în Bucureşti, în zona Şoseaua Colentina – Pod Europa. O persoană a fost rănită grav, iar circulaţia pe sensul de intrare în Capitală a fost restricţionată, anunţă Brigada Rutieră.