Deputat PNL, despre modul în care au fost anunțați părinții prin telefon… impardonabil. Mi-e teamă că rețelele își vor vedea liniștite de drum

Publicat: 03 08. 2019, 11:08

„Toate nenorocirile din curtea aceea nu puteau avea loc dacă autoritățile nu se făceau că nu văd disparițiile, violenta, reteaua de trafic de prostituție. Monstrul acela a făcut toate nenorocirile pentru că dispariția unei fete nu ii deranja cu nimic pe cei care ar fi trebuit să acționeze. A găsit mediul potrivit pentru a face toate atrocitățile. Toți cei care s-au făcut că nu văd, că nu înțeleg, că știu ei că a făcut fata ceva dacă a fost răpită, a dispărut cu „iubitul” si se întoarce ea, sunt complicii monstrului. Si demisia e prea puțin. Mi-e teamă că o dată ce se declară „caz rezolvat” rețelele își vor vedea liniștite de drum. Cât despre modul în care au fost anunțați părinții prin telefon… impardonabil.”, scrie Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Adriana Săftoiu a fost prezentă la audierea conducerii STS, de lunea trecută, și a ascultat convorbirile Alexandrei la 112.

Alexandru Cumpănașu, unchi al Alexandrei, spune că va solicita o expertiză internațională a rămășițelor identificate la Caracal.

Unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiției a anunțat familia.