Diana Șoșoacă a fost întrebată dacă vrea să fie președintele României. Răspunsul senatoarei AUR

Publicat: 05 01. 2021, 23:05
Actualizat: 06 04. 2021, 15:13
Diana Șoșoacă, mutare-bombă! În ce partid ar fi dispusă să intre: „Am spus-o și repet...”

Întrebată dacă ia în calcul o posibilă candidatură la prezidențialele de peste patru ani, senatoarea Diana Șoșoacă a răspuns că nu știe dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte.

„N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit”

„N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit. Am fost forțată de soțul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat, si de multi alții.  Mai toți sunt bărbați care mă împingeau pe mine. 2020 a fost luptă, oricum de 20 și ceva de ani m-am tot luptat și m-am luptat și în cei doi ani jumăte când am fost în Guvern și nu am avut cu cine să lucrez”, a afirmat Diana Șoșoacă, la România TV.

Activitatea Dianei Șoșoacă

Senatoareaa afirmă că doarme doar câteva ore pe noapte deoarece muncește în cabinetul ei de la Parlament până la ora 3 dimineață.

„Am stat numai în Parlament. Eu plecam din Parlament, mă duceam la mine la cabinet unde am zeci de plicuri si stăteam până la 3 dimineața. Dormeam trei ore și mă duceam din nou la parlament unde mă duceam sa citesc legislația ce e pe ordinea de zi. O să îmi fac veacul prin Paralment”, a explicat Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a mai afirmat că actualul ei soț și-a dat demisia de la locul lui de muncă pentru a o veghea mereu, după ce ar fi primit amenințări.

„El a trebuit să își dea demisia de unde lucra ca să stea cu mine non-stop evident. Nu e vorba de timp și el și-a dat seama că sunt niște probleme grave, si trebuie sa studieze cu mine la drept. El este chimist ca și profesie”, a povestit avocata.

O posibilă candidatură la prezidențiale

„Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbații din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani. Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femei președinte”, a mai declarat Diana Șoșoacă, senator AUR.