Două femei s-au luat la BĂTAIE pentru un cocean de porumb. Una dintre ele a acuzat că vecina voia să-i facă vrăji

Publicat: 04 04. 2023, 15:07
Actualizat: 04 04. 2023, 15:09

Două femei din Roșia Montană s-au luat la bătaie pentru un cocean de porumb. Din acest motiv, cele două au ajuns în fața instanței.

O femeie care locuieşte în cartierul Dăroaia din comuna Roșia Montană, judeţul Alba, și-a acuzat vecina, pe 16 ianuarie 2022, că i-a aruncat porumb în curte pentru a-i face vrăji.

Aceasta s-a dus la poarta vecinei pentru a cere explicații cu privire la gestul făcut.

Vecina a ieșit la poartă şi a negat că ar fi vrut să facă vrăji. Totodată, i-a cerut femeii să dovedească acuzaţiile.

„În acel moment inculpata s-a repezit la persoana vătămată prinzând-o cu ambele mâini de umeri si scuturând-o, apoi i-a prins acestia o mână şi i-a răsucit-o, cauzându-i suferinţe fizice, iar cu cealaltă mână i-a aplicat o lovitură cu palma după cap, fiind necesară intervenția martorilor pentru ca aceasta să înceteze agresiunea. Victima a intrat în curtea casei sale, astfel conflictul luând sfârşit”, se menționează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Cele două femei s-ar fi împăcat

Femeia acuzată a fost cercetată și, în final, trimisă în judecată pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

Cu toate acestea în fața instanței de judecată, victima a declarat că își retrage plângerea, pentru că se împăcase cu agresoarea, potrivit Adevărul.ro.

Magistratul de la Judecătoria Câmpeni a închis procesul penal, însă a obligat-o pe femeia agresată să plătească suma de 400 de lei reprezentând cheltuieli de judecată.