Două mitinguri în fața Palatului Parlamentului în ziua moțiunii

Publicat: 27 06. 2018, 14:02
Actualizat: 03 10. 2018, 04:54

This browser does not support the video element.

Manifestanții din zona Parcului Izvor cer demisia Guvernului, au adus steaguri tricolore, au banderole și pancarte cu mesaje precum „Țara n-a votat hoția/ Voi nu sunteți România” și scandează „Demisia”, „Hoții”, „PSD, ciuma roșie!” sau „Nu vrem să fim conduși de hoți”.

O altă manifestație are loc vizavi de cea din zona Parcului Izvor, manifestanții solicitând demisia președintelui Klaus Iohannis. Protestatarii scandează „Jos Iohannis” și „Demisia”.

Strada Izvor a fost închisă, iar pe bulevardul Națiunile Unite se circulă cu deviere pe Bulevardul Libertății, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Încă de luni, când a fost citită moțiunea în plenul reunit al celor două Camere, președintele PNL Ludovic Orban a transmis un mesaj simpatizanților formațiunii pe care o conduce, îndemnându-i să iasă în stradă la mitingurile organizate în ziua moțiunii, atât în țară cât și în București. Și USR a chemat oamenii în stradă, pe timpul votului moțiunii de cenzură. Senatorul PSD, Claudiu Manda, a anunțat că miercuri este posibil să fie prezenți în fața Parlamentului susținători ai PSD-ALDE.