Două persoane au murit în urma unui accident pe DN 17

Publicat: 17 01. 2014, 15:19
Actualizat: 07 10. 2018, 00:24

Una dintre cele cinci persoane rănite în accidentul produs vineri pe DN 17, la intrarea în Câmpulung Moldovenesc, a murit, astfel că numărul celor care și-au pierdut viața în accident a ajuns la doi, în timp ce răniții, doi aflați în comă, au fost transportați la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, Alin Găleată, o a doua persoană a murit, în urma accidentului produs la intrarea în Câmpulung Moldovenesc, astfel că numărul victimelor a ajuns la două.

Conform sursei citate, cei patru răniți au fost transportați la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc, urmând să fie transferați la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Directorul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Eugen Ciosnar, a declarat corespondentului MEDIAFAX că doi dintre răniți sunt în comă, iar ceilalți doi sunt în afara oricărui pericol, unul având un traumatism la coloană, iar celălalt coaste și sternul rupt.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază, pe DN 17, la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc dinspre Gura Humorului, după ce două autovehicule s-au ciocnit, cel mai probabil din cauza unei depășiri neregulamentare.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că în accident au fost implicate un vehicul de transport marfă cu trei locuri, toate ocupate, mașina având volan pe parte dreaptă, și un minivan, 8+1, în care se aflau trei persoane.

Traficul în zonă se desfășoară în continuare pe un singur sens.