Dragnea s-a EXTERNAT și a ținut o ședință cu liderii PSD

Publicat: 21 03. 2019, 21:04
Actualizat: 25 03. 2019, 18:59

„Da, s-a externat singur. Medicii i-au recomandat să se opereze, numai că pacientul nu vrea să se opereze și atunci i-au dat un anumit tratament, i-au făcut infiltrații, ce se face la această problemă. A avut o întâlnire cu noi astăzi (joi – n.r.) la Kiseleff. CEx va fi luni”, a afirmat Codrin Ștefănescu, joi penru Mediafax.

Liviu Dragnea a fost internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul PSD are o dublă hernie și probleme cervicale, potrivit unui anunț făcut de Codrin Ștefănescu.

La Comitetul Executiv al PSD de lunea viitoare, social-democrații vor valida lista partidului pentru alegerile europarlamentare, a spus, miercuri, pentru Mediafax, deputatul PSD Florin Iordache. Reuniunea social-democraților va fi condusă de Liviu Dragnea.

Întrebat de Mediafax dacă unui dintre subiecte va viza remanierea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiției, Iordache a spus că nu, precizând că „după ce mai termină cu discuția despre europarlamentare, după aceea mai discutăm și de alte probleme”.

Foto: Hepta