Ea este Ana, tânăra care a murit după ce a căzut de la balcon, în Târgu Jiu

Publicat: 29 01. 2023, 14:47
Sursă Foto - Antena3

Ea este Ana, tânăra de 20 de ani, care s-a stins din viață, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Târgu Jiu. 

Cei care au văzut-o pe tânără cum se prăbușește au fost chiar părinții fetei, iar când au mers în cameră, au găsit geamul deschis.

Tatăl fetei a sunat la numărul de urgență, însă impactul cu solul a fost fatal pentru Ana, iar mama fetei a ajuns și ea la spital, însă polițiștii nu au reușit să afle mai multe informații.

Ana împlinise 20 de ani în luna august a anului trecut, iar vecinii au spus că în ultima vreme era cam abătută din cauza faptului că s-ar fi certat cu iubitul ei.

Medicii urmează să stabilească după necropsie cauza morții

Până acum sunt luate în calcul ca ipoteze o sinucidere sau un accident, urmând ca medicii să stabilească după necropsie cauza morţii.

Autoritățile au fost chemate de urgență la apartamentul unui bărbat din Satu Mare care nu a mai fost văzut de câteva zile.

Marți, 17 ianuarie, în jurul orelor 12:45, forțele Inspectoratului Județean Satu Mare și cele ale Poliției Carei au fost sesizate de către locatarii unui bloc cu zece etaje, cu privire la un bărbat care nu a mai fost văzut în ultimele zile.

Pompierii au ajuns la fața locului, au forțat ușa de la intrare și au pătruns în apartamentul acestuia, potrivit Antena3.ro.

Persoana din apartament a fost găsită fără suflare.