Eleva dispărută de acasă după o ceartă cu mama ei, găsită de polițiști după o zi de căutări

Publicat: 25 04. 2013, 19:23
Actualizat: 30 09. 2018, 03:29

Eleva în vârstă de 12 ani din Huși, dispărută de acasă, miercuri, în urma unor certuri cu mama sa, a fost găsită de polițiști după o zi de căutări, la locuința unei surori din municipiu, după ce noaptea de miercuri spre joi a petrecut-o la o colegă de școală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, adolescenta a fugit de acasă de supărare că mama ei i-a luat telefonul mobil, mergând la o colegă de școală, unde a și rămas peste noapte.

În cursul dimineții de joi, eleva a plecat de la locuința prietenei și s-a dus în celălalt capăt al orașului, la o soră de-a ei, acolo unde, de altfel, a și fost găsită de polițiști.

„Minora a fost găsită de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși în curtea surorii acesteia întrucât rudele nu se aflau acasă în momentul respectiv. Cu privire la acest caz, vor fi informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Fata în vârstă de 12 ani, elevă în clasa a VII-a la o școală din municipiul Huși, a părăsit locuința părinților în cursul după-amiezii de miercuri, de supărare că mama ei i-a luat telefonul mobil. La scurt timp, părinții au început să o caute pe fiica lor, însă nu au reușit să o găsească, motiv pentru care, în cursul nopții de miercuri spre joi, mama fetei a mers la Poliția Municipală Huși pentru a anunța dispariția fiicei sale, polițiștii declanșând căutările specifice.