EXCLUSIV. Șoferul unei mașini de lux, scos din mașină și încătușat de polițiști imediat după ce a arătat declarația pe propria răspundere. Imagini șocante!

Publicat: 06 04. 2020, 14:53
Actualizat: 06 04. 2020, 15:08

This browser does not support the video element.

Un bărbat a fost scos din mașinăși încătușat de un echipaj de poliție, pe o stradă din Sectorul 1, după ce acesta fusese oprit în trafic. Polițiștii au intervenit în forță la scurt timp după ce șoferul a arătat, la geam, o hârtie prin care încerca să-și justifice prezența pe stradă.

Din imagini reiese că mașina de culoare albă a fost blocată complet, la marginea drumului, de două mașini ale Poliției. După ce a încercat un dialog cu autoritățile, șoferul a arătat, la geam, o hârtie care pare a fi o declarație pe propria răspundere, ori o adeverință de serviciu. Totuși, imediat după acest gest, polițiștii i-au deschis ușa, l-au scos cu forța din autoturism și l-au încătușat, după ce l-au condus la Secția 4.

Potrivit unor surse din Poliție, incidentul a avut loc în jurul orei 13.00, după ce auto să prezinte documentele de identitate, precum și declarația pe propria răspundere sau adeverința, conform prevederilor Ordonanțelor Militare. Bărbatul a refuzat și a devenit agresiv, fapt pentru care a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. În plus, în urma cercetărilor s-a stabilit și faptul că acesta avea permisul suspendat.

Potrivit anchetatorilor, acesta ar face parte dintr-o organizație numită generic „Suveranii”, ai cărei membri se consideră „ființe născute vii” și care nu recunosc legile statului în care trăiesc.