Explicația incredibilă a unui muncitor din Arad care și-a împușcat colegul în anus

Publicat: 09 03. 2017, 16:57

Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Arad au declarat corespondentului MEDIAFAX că au intervenit la fabrica de mobilă, pentru a prelua bărbatul rănit, acesta fiind găsit „conștient, dar balonat”.

„Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Arad a fost solicitat la o fabrică de mobilă de pe raza municipiului Arad, unde a găsit un pacient în vârstă de circa 40 de ani, care acuza dureri abdominale, având abdomenul chiar destins. Din relațiile obținute de colegii mei, se pare că un alt coleg al pacientului, din joacă, i-a introdus un pistol cu aer comprimat în regiunea anală și i-a eliberat o cantitate de aer comprimat în tubul digestiv, motiv pentru care a apărut distensia abdominală și ulterior și durerile, bineînețeles„, a declarat corespondentului MEDIAFAX directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, medicul Mircea Merea.

Muncitorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații medicale, din primele informații acesta fiind suspect de leziuni interne din cauza presiunii mari a aerului care i-a fost introdus în corp.

Inspectoratul Teritorial Muncă face cercetări pentru a afla dacă acest incident poate fi încadrat ca accident de muncă, în timp ce Poliția Arad a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.