Fată de 14 ani, accidentată de un bărbat băut care a intrat cu mașina pe trotuar

Publicat: 03 03. 2014, 10:33
Actualizat: 21 02. 2019, 20:18

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că un șofer în vârstă de 25 de ani din municipiul Suceava conducea, duminică seară, pe Strada Plevnei din cartierul Burdujeni, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Mașina a derapat și a ajuns pe un trotuar, unde a lovit o fată de 14 ani care se afla în zona unei stații de autobuz. Ulterior, autoturismul a intrat în structura metalică a unei stații de autobuz, de unde a fost proiectat într-un stâlp al rețelei de înaltă tensiune.

Tânărul a abandonat mașina și a plecat acasă, unde a fost găsit de polițiști și readus la locul accidentului. El a fost testat cu etilotestul, având o alcoolemie de 0,53 la mie în aerul expirat, și a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice. Tânărul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală.

Fata lovită a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, având contuzii la picioare și un hematom epicranian. Coordonatorul Unității de Primiri Urgențe Suceava, dr. Liviu Cârlan, a precizat că adolescenta a fost internată în secția de chirurgie infantilă.