Femeie din Cluj, ucisă de un bărbat în Alba. Acesta i-a ascuns cadavrul într-o anexă a casei

Publicat: 28 02. 2020, 13:53
Foto: caracter ilustrativ

O femeie din județul Cluj, care dispăruse de acasă în 17 februarie, a fost găsită moartă în localitatea Războieni, județul Alba, fiind ucisă de un bărbat care i-a ascuns cadavrul într-o anexă a casei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis vineri, cadavrul femeii a fost descoperit de polițiști în urma unei percheziții făcute în casa bărbatului.

„La data de 27/28 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se arată în comunicat.

Conform investigațiilor efectuate, în data de 8 februarie, femeia ar fi mers în casa bărbatului, unde cei doi s-au certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la moartea acesteia.

„Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.