Fetița de șase ani dispărută marți în Constanța a fost găsită | Unde și-ar fi petrecut copila noaptea

Publicat: 27 11. 2019, 12:38

Fetița în vârstă de 6 ani dispărută de acasă marți seara, din orașul Ovidiu, județul Constanța, a fost găsită miercuri dimineață. Copila a fost dusă la spital pentru un examen pediatric, la solicitarea asistenței sociale.

Fetița a fost observată de o femeie pe o stradă din orașul Ovidiu, după care a fost dusă la o mașină de poliție.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță spun că fetița a fost transportată la spital pentru un examen pediatric, la solicitarea asistenței sociale, dar este conștientă și stabilă.

Conform reprezentanților IPJ, copila și-ar fi petrecut noaptea afară, pe câmp. Ea a fost găsită miercuri în jurul orei 10.00 și nu a fost victima vreunei infracțiuni. În momentul în care a fost găsită, fetița se afla într-o stare bună de sănătate, deși noaptea au fost înregistrate temperaturi aproape de 0 grade celsius.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați marți în jurul orei 19.00 despre dispariția fetiței în vârstă de 6 ani, după ce aceasta a plecat de acasă în jurul orei 18.00. Reprezentanții IPJ Constanța spuneau că mama fetei a căutat-o timp de o oră în locațiile în care s-ar fi putut afla, la rude, prieteni și colegi, apoi a anunțat Poliția.