Haos la Dinamo! Pablo Cortacero, infectat cu coronavirus. “Este în spital, a avut probleme cu respirația!” Cum se simte acum spaniolul

Publicat: 04 11. 2020, 13:48
Actualizat: 04 11. 2020, 13:54
Haos la Dinamo! Pablo Cortacero, infectat cu coronavirus. “Este în spital, a avut probleme cu respirația!” Cum se simte acum spaniolul

Pablo Cortacero, reprezentantul grupului de investitori care a preluat Dinamo, s-a infectat cu noul coronavirus. În prezent, omul de afaceri se află în spital, unde urmează un tratament specific.

Alex Couto Lago, directorul general al clubului din “Ștefan cel Mare”, a confirmat faptul că Pablo Cortacero a fost depistat pozitiv la o testare care a avut loc în Spania. La început, omul de afaceri a avut probleme cu respirația, însă după câteva zile de spitalizare a început să-și revină. În prezent, așteaptă ca medicii să-l externeze și să urmeze tratamentul în confortul propriei locuințe.

Am discutat aseară cu Pablo, era în spital. A avut simptome specifice, probleme cu respirația, dar se simte mai bine după câteva zile de spitalizare. Sperăm să iasă din spital în cel mai scurt timp, să fie trimis acasă sub tratatament specific. Pablo face un apel la unitate în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi. Nu este simplu de rezolvat toate problemele în această pandemie. Tuturor prietenilor mei le transmit că sunt în fiecare zi la birou pentru a găsi cele mai bune soluții de organizare în cadrul clubului”, a declarat Alex Couto Lago, potrivit site-ulului oficial al lui Dinamo.

Pablo Cortacero, în urmă cu două zile: “Mă simt extraordinar de rău, cred că am coronavirus!”

Pe 2 noiembrie, Pablo Cortacero mărturisea că se simtă rău și credea că este infectat cu noul coronavirus. Își cumpărase bilete de avion pentru a veni în România, dar a trebuit să le anuleze.

Mă simt extraordinar de rău. Cred că am COVID, dar încă nu e confirmat, o să-mi facă un test astăzi. De două zile am febră și dureri în tot corpul. De asemenea, nu mai am miros. Mă simt foarte rău, dacă nu-mi revin o să merg la spital la urgențe. Familia mea este bine deocamdată, m-am izolat într-o altă parte a casei. Joi îmi cumpărasem bilete să vin la București, dar am suspendat totul deocamdată”, preciza, în urmă cu două zile, reprezentantul grupului de investitori care a preluat Dinamo.