Incendiu la un spital din Târgu Jiu. Pacienții au fost evacuați

Publicat: 22 06. 2022, 16:49
Actualizat: 22 06. 2022, 16:54

Incendiu la un spital din Târgu Jiu, unde 53 de pacienți ai Spitalului de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu au fost evacuați, din cauza unei degajări de fum pe casa liftului. Din fericire, nu au existat victime, anunță ISU Gorj.

Incendiul s-a produs la un liftul de serviciu de pe secția de Chirurgie a spitalului. Pompierii si o ambulanta SMURD s-au deplasat la fața locului, cei 53 de pacienți de pe secție fiind evacuați în siguranță, informează ISU Gorj.

”ISU Gorj a fost solicitat sa intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un posibil incendiu la secția Chirurgie a Spitalului Tudor Vladimirescu. S-au deplasat la intervenție echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de lucru cu apa și spuma, o autoplatforma si o ambulanta SMURD.

Echipajele sosite la fata locului au constatat ca sunt degajari de fum in casa liftului, provenite de la un cablu suprasolicitat.

Au fost evacuate 53 de persoane de la etajele 2 si 3 – Secția Chirurgie – la locul de evacuare din curtea spitalului, nefiind înregistrată nicio victimă”, potrivit ISU Gorj.