Interlopul Mudava a fost arestat după ce a bătut o femeie la Hanul Drumețului și a amenințat Poliția cu pistolul

Publicat: 10 03. 2014, 14:19

Patronul unei firme de pază din București a fost arestat preventiv, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a lovit o femeie într-un restaurant, după care a intrat cu autoturismul în mașina polițiștilor chemați la fața locului și i-a amenințat cu un pistol, potrivit unor surse din Poliție.

Daniel Stancu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Mudava și patron al firmei de pază Mudava Security, a fost arestat duminică de magistrații Judecătoriei Sectorului 6 pentru ultraj, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii publice.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii bucureșteni au fost chemați la restaurantul Hanul Drumețului din Sectorul 6, pe motiv că are loc un scandal.

Anchetatorii au stabilit că Mudava venise la restaurant însoțit de două femei, iar la un moment dat, spre dimineață, acesta a început să o lovească pe una dintre ele, chiar în interiorul localului. Bărbatul a continuat să o bată pe tânără și în fața restaurantului după care, la rugămintea agenților de pază, le-a urcat cu forța pe cele două femei în mașina sa.

Când tocmai se pregătea să plece, la fața locului a ajuns un echipaj al Secției 22, moment în care Mudava a accelerat și a lovit mașina polițiștilor. Acesta a coborât apoi înarmat cu un pistol și a amenințat echipajul format din patru polițiști.

În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat și condus pentru audieri la sediul Secției 22.

În mașina acestuia s-au mai găsit, pe lângă pistolul cu bile de cauciuc, și un cuțit de vânătoare, un topor și două ciocane de cauciuc.

Femeia lovită a fost internată la Spitalul Universitar.

Daniel Stancu este cunoscut ca membru al lumii interlope bucureștene, numele său fiind asociat, potrivit anchetatorilor, cu acte de violență, șantaj și taxe de protecție. Acesta este a devenit cunoscut publicului după ce a participat la mai multe show-uri televizate destinate culturiștilor și prin participarea la concursul Strongest Man.