LANSARE IPHONE 5 DE LA APPLE. Comparație IPHONE 5 VS IPHONE 4S

Publicat: 12 09. 2012, 23:35
Actualizat: 30 07. 2014, 00:00

După LANSAREA IPHONE 5 de la APPLE, care a avut loc miercuri seară la San Francisco, primul lucru pe care l-au făcut împătimiții produselor APPLE și în special a telefoanelor IPHONE a fost să compare noul model cu predecesorul său, IPHONE 4S.

Portalul de tehnologie Engadget.com a realizat un tabel comparativ între IPHONE 5 și IPHONE 4S, din care reiese că nu sunt prea multe modifcări între ultimele două modele de IPHONE.

Astfel, atât IPHONE 5 cât și IPHONE 4S au prețul de pornire 199 de dolari și ajung la 699 de dolari (în funcție de abonament și memoria internă), au cameră foto de 8 MP și o baterie aproape la fel de performantă.

IPHONE 5 VIDEO: ce știe să facă noul IPHONE de la APPLE. PLUS: Sloganul tipic APPLE pentru IPHONE 5

PREȚURI IPHONE 5. Cât costă noul iPhone de la Apple

IPHONE 5 bate IPHONE 4S în ceea ce privește dimensiunea ecranului (4 inci față de 3,5 inci) și procesorul (A6, de două ori mai puternic decât A5), noul telefon de la APPLE fiind de asemenea puțin mai înalt și mai subțire decât predecesorul său. Camera foto a IPHONE 5 este echipată cu modul panoramic, iar noul telefon de la APPLE prezintă și alte îmbunătățiri de software și grafică față de IPHONE 4S.

AICI GĂSIȚI TOATE DETALIILE DESPRE LANSAREA IPHONE 5 DE LA APPLE.