Magistrații au decis s-o apere pe femeia bătută cu cruzime de Fane Vancică. Hotărârea a devenit definitivă

Publicat: 20 09. 2022, 19:15
Actualizat: 20 09. 2022, 19:55
Sursă Foto - Facebook

Magistrații Tribunalului București au respins, marți, apelul formulat de liderul interlop cunoscut sub numele de Fane Vancică, la ordinul de protecție emis de Judecătoria Sectorului 4 după ce acesta a fost filmat în timp ce bătea cu bestialitate o femeie. Referitor la acest incident, bărbatul a explicat că, de fapt, agresiunea ar fi fost doar un joc sexual.

Liderul interlop Cami Niță, zis Fane a lui Marina sau Fane Vancică, a provocat un scandal public uriaș după ce mai multe filmulețe în care apărea în timp ce lovea cu brutalitate și umilea o femeie în fața mai multor persoane, au ajuns în spațiul public.

Fane Văncică bate o femeie / Sursa foto: captură Tik Tok

După apariția imaginilor, polițiștii Secției 14 s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru violență domestică. Aceștia au stat de vorbă cu victima, după care l-au căutat pe Fane Vancică, însă, la momentul respectiv nu l-au găsit deoarece era plecat din țară.

Fane Vancică a avut avocat din oficiu

Ulterior, acesta a fost adus la audieri, după ce a fost oprit pe aeroportul Henri Coandă la revenirea din Italia, unde fusese împreună cu familia. În timpul audierilor, acesta a afirmat că totul a fost un joc, iar femeia respectivă, ar fi acceptat loviturile deoarece este ”masochistă”.

În ciuda afirmațiilor făcute de interlop, Judecătoria sectorului 3 a emis pe numele acesteia un ordin de protecție pe care Vancică l-a contestat, însă, la Tribunalul București. Magistrații au respins apelul bărbatului, ca nefondat.

În plus, instanța a decis ca avocatul din oficiu care l-a reprezentat pe liderul interlop să fie remunerat din fondurile Ministerului de Justiție cu suma de 500 de lei.