Motivul pentru care a fost internat Nelu Ploieșteanu la Spitalul Floreasca

Publicat: 08 01. 2013, 15:03
Actualizat: 23 05. 2015, 20:26

Nelu Ploieșteanu a fost internat la Spitalul de Urgență Floresca din Capitală pentru că are pneumonie, potrivit unor surse din anturajul cântărețului.

Cântărețul Nelu Ploieșteanu a fost internat luni seară la Spitalul de Urgență Floresca din București, din cauza unor probleme respiratorii.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, dr. Bogdan Oprița, a declarat că artistul a cerut discreție în privința stării lui de sănătate, singurele date care pot fi transmise făcând referire la probleme respiratorii.

Surse din anturajul cântărețului au spus, marți, că Nelu Ploieșteanu are pneumonie și de aceea a rămas internat la Spitalul Floreasca.

Nelu Ploieșteanu va rămână sub supraveghere medicală, probabil, timp de câteva zile, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Artistul, în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spital luni, în jurul orei 19.15, acuzând probleme respiratorii.

Nelu Ploieșteanu a participat duminică, alături de alți artiști, la o petrecere organizată în Capitală de omul de afaceri Ion Antonescu, care și-a sărbătorit onomastica.

După acest eveniment a ajuns la spital, duminică seara, și actorul Mircea Albulescu. Aceasta a leșinat pe stradă, în zona Academiei de Studii Economice, și a fost transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat luni.