Muncitor rănit după ce a căzut de pe o schelă, de la 15 metri înălțime, la Bâlea Cascadă

Publicat: 21 10. 2013, 13:43
Actualizat: 09 02. 2017, 13:03

Un bărbat care lucra la repararea burlanelor de la clădirea districtului de la Bâlea Cascadă al Secției Drumuri Naționale Sibiu a fost rănit luni, având traumatism cranio-cerebral și fracturi la brațe, după ce a căzut de pe o schelă, de la 15 metri înălțime.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Laurențiu Anastasiu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că un bărbat de 41 de ani a căzut de la 15 metri înălțime, la Districtul Bâlea Cascadă al Secției Drumuri Naționale Sibiu.

„Bărbatul a căzut de pe o schelă de la o înălțime de circa 15 metri. Este politraumatizat, cu un traumatism cranio-cerebral și fracturi deschise la ambele antebrațe”, a declarat Laurențiu Anastasiu.

Potrivit acestuia, bărbatul lucra la repararea burlanelor de la clădirea în care funcționează districtul de la Bâlea Cascadă al Secției Drumuri Naționale, nefiind angajat al CNADNR.

Echipajul SMURD care a ajuns la fața locului îi acordă primul ajutorul bărbatului, care este conștient, urmând a-l transporta la Spitalul Județean Sibiu.