Nereguli pe litoral: Cratițe pe jos, chiuvete murdare și înfundate, dar și alimente care nu se știe de unde provin – VIDEO

Publicat: 25 06. 2019, 16:38

This browser does not support the video element.

Horia Constantinescu, comisar-șef CJPC Constanța, a declarat că verificările au vizat în principal zonele de faleză din Eforie Nord și Sud cu impact major asupra consumatorilor, atât ca plajă, cât și ca alimentație publică.

Activitatea mai multor locații de alimentație publică a fost oprită ca prestare de servicii pentru deficiențe majore, care pun în pericol sănătatea oamenilor.

„Din 10 locații de alimentație publică, 8 au fost oprite. Pentru plajă a fost luată măsura remedierii deficiențelor chiar în cadrul acțiunii de control, iar pentru cei pentru care nu am putut face documente, am lăsat invitații la comisariat”, a spus Horia Constantinescu.

În imaginile date publicității de CJPC Constanța apar cratițe pline cu mâncare, ținute pe jos, chiuvete înfundate și murdare și mizerie în general.

Într-un din locațiile în care se vindeau gogoși vânzătorul nu a putut preciza de unde se aprovizinonează: „de la un băiat de aici, care trece pe aici”.

Horia Constantinescu a spus că instituția pe care o conduce a propus Autorității Naționale a Protecției Consumatorului introducerea „cazierului contravențional”, care constată abaterile repetate la același operator.