O elevă în clasa a opta din Suceva este însărcinată. Prietenul fetei este cercetat pentru act sexual cu un minor

Publicat: 14 02. 2013, 14:41
Actualizat: 25 06. 2013, 17:58

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna suceveană Ostra este cercetat pentru act sexual cu un minor după ce, în perioada octombrie 2012  -ianuarie 2013, a întreținut relații sexuale cu o elevă în clasa a opta, aceasta fiind în prezent însărcinată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Județene Suceava, reprezentanții unei școli din comuna suceveană Stulpicani au sesizat polițiștii din localitate că o fată în vârstă de 14 ani a rămas însărcinată după ce a întreținut relații sexuale cu un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Ostra.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în perioada octombrie 2012 – ianuarie 2013 fata, elevă în clasa a VIII-a, a întreținut relații sexuale cu un tânăr în repetare rânduri, de bună voie, la domiciliul acestuia.

Ulterior, în cursul lunii ianuarie 2013, fata a constatat că este însărcinată în urma efectuării unui test de sarcină, iar în cursnul zilei de miercuri aceasta a fost consultată de un medic ginecolog de la Spitalul orășenesc Gura Humorului, care a confirmat că fata prezintă o sarcină de șase – șapte săptămâni.

Cercetările în acest caz sunt continuate față de tânărul respectiv pentru act sexual cu un minor.