O nouă acuzație pentru Culiță Sterp. Artistul s-ar fi aflat și sub influența drogurilor în momentul accidentului din Cluj

Publicat: 22 11. 2022, 18:07
Actualizat: 22 11. 2022, 18:09

Anchetatorii au extins cercetările și pentru conducere sub influența drogurilor în cazul lui Culiţă Sterp, care săptămâna trecută a provocat un accident rutier la Cluj-Napoca, potrivit unor surse judiciare. 

„Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis marți Poliția Județeană Cluj.

Conform unor surse judiciare, este vorba despre Culiță Sterp, scrie hotnews.ro.

Culiță Sterp a fost adus la audieri, vineri, în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Avocat: „Nu o să declarăm nimic, ancheta este în curs de desfășurare.O să îi lăsăm pe domnii procurori să-şi facă treaba”.

Autoritățile au spus că, după accidentul rutier, Sterp a fost testat pentru a identifica substanțe interzise, iar în mașina sa au fost căutate substanțe interzise.

„La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise”.

Pe data de 17 noiembrie, Culiță Sterp a provocat un accident în piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, apoi a părăsit locul faptei. El a lovit în plin o mașină care trecea pe culoarea verde a semaforului.

După producerea accidentului rutier, acesta a fost reținut, fiind plasat apoi sub control judiciar.