O tânără a murit după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un copac și a luat foc

Publicat: 28 06. 2013, 12:43
Actualizat: 05 02. 2019, 23:33

O tânără în vârstă de 19 ani, din Suceava, a murit, vineri dimineață, după ce a intrat cu mașina într-un copac, iar autoturismul a luat foc, în timp ce o pasageră din mașină a fost rănită și a reușit să iasă din autovehicul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, Alin Găleată, accidentul s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 03.45, în orașul Siret, după ce un autoturism BMW care circula spre Suceava a ieșit de pe șosea și s-a izbit violent de un copac, după care a ricoșat într-un stâlp de electricitate.

În urma impactului, mașina a luat foc.

Autoturismul era condus de o tânără de 19 ani, iar pe locul din dreapta-față se mai afla o fată de 19 ani. Tânăra aflată la volanul mașinii și-a pierdut viața în urma accidentului, pentru scoaterea acesteia din autoturism intervenind pompierii, care au au acționat și pentru stingerea incendiului.

Cealaltă tânără de 19 ani a reușit să iasă din mașină, ea având contuzii la torace și excoriații și fiind transportată la Spitalul Siret.

Numerele extrase la LOTO pe 27 iunie. Marele premiu la LOTO 6 din 49 nu a fost câștigat