O tânără crede că a pășit „pe lumea cealaltă” și apoi a înviat: „Eram pe o plajă cu un BĂRBAT necunoscut care mi-a spus că totul va fi bine”

Publicat: 11 04. 2024, 10:11
Courtney Santiago / Sursa foto: Instagram

O tânără de 32 de ani crede că a murit și a ajuns în Rai. Ea povestește ce a văzut pe „lumea de dincolo”. Deși ar fi „fost plecată doar 40 de secunde”, ei i s-a părut că a durat „o viață”.

Courtney Santiago trecea printr-o perioadă stresantă. Se despărțise de iubitul ei, iar unul dintre prietenii ei murise subit. Seria de evenimente nefericite i-a afectat starea generală de sănătate.

Căutând tratament medical, tânăra de 32 de ani din New Jersey a făcut un RMN de rutină în iulie anul trecut, din cauza riscului crescut de cancer de sân cauzat de mutația genei BRCA2, scrie New York Post.

Ea își amintește că i s-a făcut „greață”, a cerut un pic apă, iar apoi a văzut negru în fața ochilor. În acel moment, ea credea că a pășit în „lumea de dincolo”.

„Nu mi-a fost deloc teamă”

„Nu mi-a fost teamă să-mi las corpul, viața, fiul sau familia și prietenii în urmă – nimic nu mai părea important”, își amintește ea.

„Am fost plecată doar pentru aproximativ 40 de secunde… Dar mi s-a părut o viață”, a spus Santiago pentru NeedToKnow.co.uk, amintindu-și „starea de vis” în care se afla cât timp a fost inconştientă.

În timp ce era inconștientă, ea susține că a văzut un bărbat necunoscut care a asigurat-o că va fi bine. Toată această scenă a avut loc pe o plajă. Apoi, a spus ea, peisajul s-a transformat și se afla undeva la munte, într-un loc care semăna cu casa copilăriei ei.

„Nu a existat deloc conceptul de timp, doar sentimentul de pace deplină”, a adăugat tânăra.

Când s-a trezit, nu a putut să vorbească sau să se miște, dar în cele din urmă a revenit la normal și a fost externată. A doua zi a consultat un medic pentru a stabili motivul pentru care a avut acestă viziune.

„Nu ar trebui să vezi mare lucru atunci când ești inconștient – ​​nu visezi nimic”, a spus Santiago.

„Sunt 100% sigur că ceea ce am văzut a fost mult mai mult decât un simplu episod de leșin”, a completat sursa citată.

Ea și-a împărtășit povestea tulburătoare pe TikTok, unde seria formată din trei părți a strâns aproape 80.000 de vizualizări.

@c.aileenphotography Replying to @danibgray NDE Part 1 #fyp #fypシ #nde #neardeathexperences #spirituality #spiritualtiktok ♬ original sound – Courtney

„Sunt recunoscătoare”

În loc să o sperie, experiența din apropierea morții i-a permis să fie „mai deschisă” și să-și îmbunătățească relațiile interpersonale, a spus ea.

„Nu mi-e frică să mai experimentez așa ceva și cred că gestionarea stresului meu va reduce șansa ca asta să se întâmple”, a spus ea.

„Sunt recunoscător că s-a întâmplat și simt că este o confirmare că existența și conștiința noastră continuă chiar și atunci când suntem plecați – nu este nimic de care să ne temem”, a conchis tânăra.