Patru SACI CU BANI FURAȚI de la o firmă ce transportă valori. Vinovatul ar fi un angajat al firmei

Publicat: 08 09. 2012, 13:02
Actualizat: 03 02. 2019, 22:45

Patru saci cu bani au fost furați de la o firmă care se ocupă cu transportul, paza și predarea către unitățile bancare a diferitelor sume de bani colectate de la agenții comerciali și casierii, polițiștii identificând până acum unul dintre suspecți care a recunoscut furtul a trei saci.

În urma unei sesizări privind dispariția sumei de 41.000 de lei de la o firmă ce transportă către bănci sume de bani colectate de la firme și casierii, polițiștii suceveni au început cercetările pentru identificarea autorilor, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții Poliției Județene Suceava.

Potrivit sursei citate, s-a stabilit că, în perioada 27 iulie – 23 august, la patru transporturi a dispărut câte un sac cu bani, preluarea sacilor, însoțirea și transportul fiind realizate de doi angajați ai societății.

Polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor, că unul dintre angajați este suspect în acest caz, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiul Suceava. De altfel, acesta a recunoscut că a luat trei saci cu bani pe care i-a cheltuit în interes personal.

Ofițerii Serviciului Investigarea Fraudelor continuă cercetările în acest caz de delapidare, urmând să identifice persoana care a furat cel de-al patrulea sac cu bani.