Piața Victoriei a fost curățată de muncitorii primăriei după mitingul PSD

Publicat: 10 06. 2018, 12:27
Actualizat: 26 03. 2019, 07:59

„Imediat după finalizarea manifestării publice care a avut loc seara trecută în Piață Victoriei și la care au participat sute de mii de persoane, operatorii de salubrizare, angajați de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei. Astfel, în mai puțin de o oră, 100 de muncitori cu 10 utilaje (curățătoare, cisterne spălat, utilaje pentru încărcarea și transportul deșeurilor) au salubrizat întreg perimetrul în care s-a desfășurat evenimentul”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria București.

PMB a precizat că la toate manifestările publice, adunări, festivaluri, concerte, organizatorii au obligația, prin protocoalele încheiate cu Primăria Municipiului București, să asigure salubrizarea zonelor unde au avut loc evenimentele.

Potrivit sursei citae, cursul nopții au fost salubrizate toate zonele din București unde au avut loc manifestări publice (evenimente sportive, marșul LGBT, marșul Nouă Dreapta etc).

După încheirea mitingului organizat de PSD împotriva abuzurilor, în Piața Victoriei, au ieșit la iveală zeci de mormane de gunoaie lăsate în urmă de participanți.