Povestea bărbatului care susține că a trăit alături de lupi timp de 12 ani

Publicat: 28 11. 2013, 16:04
Actualizat: 01 11. 2014, 19:25

Marcos Rodriguez Pantoja, în vârstă de aproape 70 de ani, susține că a trăit timp de 12 ani printre lupi, aceștia crescându-l de când avea șase sau șapte ani, scrie BBC.

Bărbatul a povestit că a fost vândut de tatăl său unui fermier care l-a dus în munții Sierra, unde trebuia să fie ajutorul unui cioban în vârstă.  Însă, la scurt timp după ce a ajuns la stână, ciobanul a murit și Pantoja a rămas singur in sălbaticie.

Pantoja spune că, la un moment dat, a descoperit niște pui de lup într-o peșteră și a început să se joace cu ei,iar apoi a adormit. Acesta a fost trezit de lupoaica care venise să-și hrănească puii si care, la final, i-a aruncat și lui o bucată de carne.

„După ce și-a hrănit puii, mi-a aruncat și mie o bucată de carne. Nu am vrut să o ating crezând că mă va ataca, însă ea împingea carnea catre mine cu nasul. Am luat-o și am mâncat-o și apoi a început să mă lingă. După aia am fost ca parte din familie. Ce mâncau ei, mâncam și eu”, susține Pantoja.

Spaniolul a revenit la viața civilizată la vârsta de 19 ani, când a fost descoperit de politiști. Pantoja a mărturisit că s-a gândit adesea să se întoarcă în munți, însă spune că s-a obișnuit prea mult să trăiască în civilizție si ca sunt anumite lucruri carora le-ar simti lipsa.